Η εκλογική αναμέτρηση για την διεκδίκηση της τουρκική προεδρίας, μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος οδεύει στην τρίτη δεκαετία της διακυβέρνησής του, και του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωι.

Πριν από κάποια ώρα ψήφισαν οι δύο υποψήφιοι δίνοντας με τις δηλώσεις τους και το στίγμα τους για την εκλογική διαδικασίαΌπως και στις περασμένες εκλογές της 14ης Μαΐου, έτσι και τώρα η ανεβασμένη συμμετοχή στη διαδικασία αποτυπώνεται με την προσέλευση ασθενών και ηλικιωμένων στην κάλπη, για να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο, που θα ασκήσει τα καθήκοντά του για πέντε χρόνια.

Άλλοι ψηφοφόροι έρχονται στα εκλογικά κέντρα με ιδιαίτερη συνοδεία, όπως μία κυρία που κατέφτασε με το...αρνί της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.



Στην Άγκυρα, ένας ψηφοφόρς έκανε πρόταση γάμου έκπληξη στην αγαπημένη του. Μάλιστα της εμφάνισε ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο η ίδια έπρεπε να επικυρώσει το «ναι» στην πρότασή του.



Σε μια ακόμη πιο εντυπωσιακή στιγμή, ένα χευγάρι νεόνυμφων, αποφάσισε να ψηφίσει μάλλον αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γάμου τους. Ετσι το νιόπαντρο ζευγάρι εμφανίστηκε στο εκλογικό του τμήμα για να πάρει μέρος στη διαδικασία, συμμετέχοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στις εκλογές.