Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
________________28_
Διεθνή

Σοκάρει ο Θάνατος influencer στην Κίνα: Ήπιε σε live στα social Baijiu και πέθανε (Βίντεο)

Συμμετείχε σε κάποιο challenge

Σοκ προκάλεσε στην Κίνα η είδηση ότι διάσημος influencer πέθανε λίγα λεπτά αφού ήπιε σε live μετάδοση μεγάλη ποσότητα του εθνικού ποτού Baijiu.

Όπως μεταδίδουν τα κινεζικά ΜΜΕ, ο influencer Sanqiange  βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αφότου μετέδωσε ότι συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό με έναν συνάδελφο του επίσης influencer που περιελάμβανε την κατανάλωση Baijiu.
Πρόκειται για ένα λευκό ποτό των Κινέζων, που δεν καταναλώνεται έξω από τα σύνορα της χώρας. Είναι ιδιαίτερα δυνατό και ως προς τη γεύση, αλλά και ως προς το άρωμά του, με την περιεκτικότητα σε αλκόολ να κυμαίνεται μεταξύ 30% και 60%

Ένας από τους φίλους του ανέφερε ότι ο Sanqiange είχε λάβει μέρος σε μια διαδικτυακή πρόκληση γνωστή ως «PK» εναντίον ενός άλλου influencer τα ξημερώματα της 16ης Μαΐου και μετέδωσε ζωντανά τα αποτελέσματα στο Κανάλι Douyin.

«Δεν ξέρω πόση ποσότητα είχε καταναλώσει πριν συντονιστώ. Αλλά στο τελευταίο μέρος του βίντεο, τον είδα να τελειώνει τρία μπουκάλια πριν ξεκινήσει με ένα τέταρτο», είπε ο φίλος του. «Οι αγώνες του PK τελείωσαν γύρω στη 1 π.μ. Στη 1 μ.μ., τον βρήκε νεκρό η οικογένειά του», πρόσθεσε.

Οι προκλήσεις «PK» είναι δοκιμασίες δύο συμμετεχόντων. Σε αυτές οι influencers ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν αμοιβές και δώρα από τους θεατές και συχνά περιλαμβάνουν τιμωρίες για τον ηττημένο. Σε αυτήν την περίπτωση ήταν η κατανάλωση Baijiu.