Πανικός επικράτησε την περασμένη Κυριακή (04/06) στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών του Σάουθπορτ στο Λίβερπουλ, όταν ένα εννιάχρονο αγοράκι έπεσε στο κενό από ύψος έξι μέτρων.

Το παιδί συμμετείχε σε εκδήλωση «ζόρμπινγκ» και λόγω μιας ισχυρής ριπής ανέμου βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα. Το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 5.000 προβολές στο Twitter, δείχνει άλλα παιδιά στις φουσκωτές τους μπάλες, όταν ξαφνικά εμφανίζεται το νεαρό αγόρι στον αέρα.

Στη συνέχεια ο 9χρονος πέφτει στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Δείτε το βίντεο:


Ένας θεατής δήλωσε ότι «υπήρξε μια ριπή ανέμου και η φουσκωτή μπάλα ζορμπ απογειώθηκε από την πισίνα με το αγόρι μέσα. Η μπάλα στη συνέχεια έπεσε και έσκασε μετά την πρόσκρουση, αφήνοντας το αγόρι στο έδαφος».

Το παιδί υπέστη πολλαπλά τραύματα και έγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ευτυχώς όμως οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι μαζί με την μπάλα του 9χρονου σηκώθηκε από το έδαφος λόγω του ανέμου και δεύτερη μπάλα ζορμπ με ένα παιδί μέσα, αλλά ευτυχώς αυτό το παιδί δεν έπαθε τίποτα.