Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου για την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως κρύβουν σώματα εξωγήινων εδώ και δεκαετίες.

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής έχει από καιρό γοητεύσει την ανθρώπινη φαντασία. Χιλιάδες ιστορίες, ταινίες και αστικοί μύθοι έχουν δημιουργηθεί και αφορούν την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. Μάλιστα, οι πρόσφατες ανακαλύψεις έχουν δώσει στους επιστήμονες την ελπίδα ότι ίσως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό σταματούν εκεί.

Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας ερευνών για τα ανεξήγητα φαινόμενα, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστότοπο, επιβεβαιώνοντας πως το Πεντάγωνο έχει διαστημόπλοια που έχουν συντριβεί στη Γη καθώς και πτώματα εξωγήινων πιλότων.

Η συζήτηση με τον δημοσιογράφο

Αξιωματούχος: Αυτό το πρόγραμμα ανασύρει μη ανθρώπινης προέλευσης οχήματα, διαστημόπλοια αν θέλετε, μη ανθρώπινα, εξωγήινης προέλευσης που έχουν προσγειωθεί ή συντριβή.

Δημοσιογράφος: Έχουμε διαστημόπλοιο από άλλο είδος.

Αξιωματούχος: Ναι έχουμε.

Δημοσιογράφος: Έχουμε σορούς; Έχουμε άλλο είδος;

Αξιωματούχος: Όταν ανασύρεις κάτι το οποίο είτε προσγειώθηκε είτε συνετρίβη κάποιες φορές αντικρίζεις και νεκρούς πιλότους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι. Όσο επιστημονικής φαντασίας και αν ακούγεται είναι αλήθεια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: