Αποδέκτης υβριστικών σχολίων έγινε δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου «Sky News», από ένθερμους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια συγκέντρωσης σε γνωστό εστιατόριο του Μαϊάμι.

Η δημοσιογράφος Σόφι Αλεξάντερ, σύμφωνα με την «Daily Mail», ήταν παρούσα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο διάσημο κουβανέζικο εστιατόριο «Versailles» στο Μαϊάμι. Εκεί, ρώτησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: «Είστε έτοιμος για τη φυλακή;», αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε δηλώσει αθώος κατά την απολογία του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Η ερώτηση της Βρετανίδας δημοσιογράφου εξόργισε τόσο πολύ τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, που ένας εξ αυτών, δεν δίστασε να της πει κατάμουτρα φωνάζοντας: «Βγες έξω ηλίθια σκύλα».

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:


«Έκανα μία απολύτως θεμιτή ερώτηση»

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος Σόφι Αλεξάντερ μοιράστηκε με τους ακολούθους της το περιστατικό στο Twitter, γράφοντας: «Μόλις με πέταξαν έξω από το εστιατόριο «Versailles» στο Μαϊάμι επειδή ρώτησα τον πρώην πρόεδρο Τραμπ αν είναι έτοιμος να πάει στη φυλακή... Ένας άνδρας μου φώναξε κατάμουτρα ''ηλίθια σκύλα'' ενώ άλλοι με αποκάλεσαν ''προδότρια''... Δεν φώναξα ότι ο Τραμπ θα πάει φυλακή. Εγώ ρώτησα: ''Είστε έτοιμος να πάτε φυλακή; Έκανα μία απολύτως θεμιτή ερώτηση''».

Η ανάρτηση της Βρετανίδας δημοσιογράφου συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές με την ίδια να ευχαριστεί όλους όσοι έσπευσαν να την βοηθήσουν να βγει από το εστιατόριο «με απόλυτη ασφάλεια».