Απίστευτη φρίκη έζησε μια γυναίκα στη Γαλλία, την οποία επί σχεδόν δέκα χρόνια νάρκωνε ο σύζυγός της και επέτρεπε σε άντρες να τη βιάζουν εν αγνοία της. O αριθμός των βιαστών της, σύμφωνα με την Daily Mail, αγγίζει τους 83.

Το ζευγάρι ζούσε στο χωριό Μαζάν της νότιας Γαλλίας και η φρίκη, που έζησε η άτυχη γυναίκα, διαδραματίστηκε το διάστημα 2011-2020. Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει 51 άτομα, που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση στοιχείων.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι.

Η «Φρανσουάζ» (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Αρχές για το θύμα) κατέρρευσε όταν είδε το οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο άνδρας της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο αριθμός των βιαστών της αγγίζει τους 83, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, οδηγοί φορτηγών, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Τι αποκάλυψε γιατρός

Σύμφωνα με τα εισαγγελικά έγγραφα, ο σύζυγός της, «Dominique P.» προέτρεψε τους βιαστές της συζύγου του να μην φορούν προφυλακτικό.

Ένας γιατρός αποκάλυψε ότι η γυναίκα στα 60 της χρόνια είχε προσβληθεί από τέσσερα αφροδίσια νοσήματα και υπέφερε από γυναικολογικά προβλήματα.

Ο σύζυγός της έχει κατηγορηθεί και για βιασμό και δολοφονία

Ο σύζυγος με τις αρρωστημένες συνήθειες, «Dominique P.», θεωρείται ύποπτος και για άλλα εγκλήματα.

Έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας στο Παρίσι το 1991.

Επίσης, μια άλλη κτηματομεσίτρια που είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι οχτώ χρόνια μετά έδωσε μια περιγραφή του δράστη στις Αρχές που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα χαρακτηριστικά του.