Με αγωνία παρακολουθούν όλοι την εξέλιξη της υγείας της Μαντόνα. Η διάσημη τραγουδίστρια που νοσηλεύεται την εντατική, προκάλεσε σοκ σε όλους με την περιπέτεια της υγείας της. Μάλιστα οι μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση όσο η τραγουδίστρια ήταν στην εντατική, εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην τα καταφέρει, αποκάλυψε η Daily Mail.

Ειδικότερα, η ομάδα των μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησε σύσκεψη κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή, όταν αποφάσισε να αναβάλει τις συναυλίες της, εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην επιβίωνε από τη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στην εντατική.

Το βρετανικό μέσο αποκάλυψε ότι η ομάδα - πολλοί από τους οποίους είχαν συνεργαστεί με τη Mαντόνα για αρκετές δεκαετίες - αναστατώθηκε όταν έμαθε ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τότε πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη 40ή επετειακή περιοδεία της και λίγο αργότερα τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

Ανησυχούσαν για το γεγονός ότι η πρεμιέρα του μουσικού υπερθέαματος των 35 βραδιών στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου ήταν μόλις τρεις εβδομάδες μακριά.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι ο θρύλος της ποπ μουσικής έπασχε από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει.

Μια πηγή δήλωσε: «Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο πώς θα τελείωναν όλα. Η Mαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο».

 «Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί της φίλοι για αρκετό καιρό. Όμως έπρεπε να είναι δίκαιοι με τους θαυμαστές και με την περιοδεία να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά πήραν την απόφαση να αναβάλουν σχεδόν αμέσως, οπότε τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή.

 «Ακόμα κι αν γινόταν να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω στο πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει».

Εν τω μεταξύ, η κόρη της Mαντόνα, Λούρδη, βρέθηκε στο Παρίσι, όπου παρευρέθηκε σε ένα πάρτι για να γιορτάσει μια νέα συλλογή αθλητικών παπουτσιών Vans - μια μάρκα με την οποία έχει στενές σχέσεις.

Το πάρτι, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα πάρκο skate στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Πηγές λένε ότι έφτασε για να μάθει τα νέα της μητέρας της λίγο αργότερα και έτρεξε αμέσως στο κρεβάτι της.



Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα , Ρόκο είχε μόλις ολοκληρώσει ένα εβδομαδιαίο ταξίδι με μοτοσικλέτα με δύο φίλους του στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας.

Φαίνεται ότι το ταξίδι τελείωσε το περασμένο Σάββατο - την ίδια ημέρα που η μητέρα του βρέθηκε χωρίς απάντηση στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Έτρεξε και ο ίδιος στις ΗΠΑ για να τη δει και αυτή την εβδομάδα εθεάθη να περπατά έξω από το σπίτι της.

Η Μαντόνα είναι μητέρα έξι παιδιών: Λούρδη, 26 ετών, Ρόκο, 22 ετών, Ντέιβιντ, 17 ετών, Μέρσι, 17 ετών και τα 10χρονα δίδυμα Στέλα και Εστέρ.

Σύμφωνα με το Page Six, η Μαντόνα - η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει την εορταστική περιοδεία 84 ημερών στο Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου - «βρέθηκε αναίσθητη το Σάββατο», και «μεταφέρθηκε στην εντατική»και «διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Αν και ο Oseary δεν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της θεραπείας της Μαντόνα ή τις συνθήκες νοσηλείας της, επιβεβαίωσε ότι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ το Σάββατο και ότι διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη.


 «Το Σάββατο, 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ», έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης.

 «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην Daily Mail, μια πηγή επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια έχει πλέον «βγει από την εντατική και αναρρώνει».

Τον Απρίλιο, ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στη DailyMail.com ότι οι προετοιμασίες για την περιοδεία ήταν εξαντλητικές και εκείνη τα έδινε όλα.

 «Η Μαντόνα πραγματικά το γυρίζει. Είναι σε απίστευτη φόρμα και θα τα καταφέρει με αυτή την περιοδεία», είπε.