Ένδοξες στιγμές που παρελθόντος ελπίζουν να ζήσουν οι Ιταλοί καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα η χώρα είναι έτοιμη να προσφέρει το Κολοσσαίο για την επική μονομαχία του Έλον Μασκ με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Το δημοσίευμα ανήκει στο TMZ.com και αναφέρει συγκεκριμένα:  «Πηγές με άμεση γνώση» της υπόθεσης δήλωσε ότι ο ιταλός υπουργός Πολιτισμού επικοινώνησε με τον Ζάκερμπεργκ με την προοπτική να φιλοξενηθεί στην Ιταλία η αναμέτρηση, την οποία είχε προτείνει ο Μασκ.

Οι δύο μεγιστάνες του Διαδικτύου έχουν ο καθένας τα πλεονεκτήματά τους: ο Ζάκερμπεργκ φέρεται να ζυγίζει 66 κιλά, είναι όμως γνώστης πολεμικών τεχνών όπως το ζίου ζίτσου. Ο Μασκ από την άλλη είναι ψηλότερος και βαρύτερος στα 100 κιλά, σπάνια όμως γυμνάζεται.

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX φαίνεται πάντως πως έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις για να αντιμετωπίσει τον επικεφαλής της Meta.

Ο Μασκ κατάφερε μάλιστα να ρίξει κάτω τον YouTuber Λεξ Φρίντμαν στη διάρκεια των προπονήσεών τους, σύμφωνα με εικόνα που πόσταρε ο δεύτερος.

Το Κολοσσαίο, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, έχει αιώνες να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Το 2003 πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του συναυλία του Πολ ΜακΚάρτνεϊ με 400 θεατές που πλήρωσαν εισιτήρια έως 1.500 δολαρίων.