Οι καλοκαιρινές διακοπές και οι στιγμές ξεγνοιασιάς, κατέληξαν στην απόλυτη οικογενειακή τραγωδία. Ένα 6χρονο κοριτσάκι στην Κύπρο έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στη θάλασσα από το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του και η μητέρα του το παρέσυρε.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μία οικογένεια Ρωσοϊσραηλινών, που έκανε διακοπές στην Κύπρο, ξεκίνησε με το σκάφος της από τη Λεμεσό της Κύπρου με προορισμό την Πάφο.

 Ήθελαν να απολαύσουν τη θάλασσα και έκαναν μία βόλτα με τα τζετ σκι που είχαν μαζί τους στην παραλία Lady`s Mile. Στο ένα, οδηγός ήταν ο πατέρας με την 6χρονη κορούλα του ακριβώς από πίσω του και ακολουθούσε εκείνο με οδηγό τη μητέρα και συνοδηγό τον 8χρονο γιο τους.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το τζετ σκι του πατέρα αναπήδησε, με αποτέλεσμα η 6χρονη να βρεθεί μέσα στο νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα που επίσης οδηγούσε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τραυμάτισε το 6χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, αμέσως έσπευσαν λουόμενοι στην περιοχή και μετέφεραν το παιδί στην στεριά. Επίσης, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης γιατί είχε χάσεις τις αισθήσεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ασθενοφόρο, λιμενικό και αστυνομία έφτασαν στο σημείο. Τα τζετ σκι ρυμουλκήθηκαν στην ακτή, με το 6χρονο κορίτσι να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζεται αν οι γονείς είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οδηγήθηκαν στο ΑΤ για περαιτέρω διευκρινίσεις. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν πρόβλημα νομικής φύσεως οι γονείς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν φορούσαν σωσίβια.

Οι Αρχές αναζητούν μαρτυρίες παραθεριστών, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία του άτυχου κοριτσιού.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 


Με πληροφορίες από MEGA