Βίντεο από τζαμί στον καταυλισμό της Τζενίν, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που διεξάγει, έδωσε την Τρίτη ο ισραηλινός στρατός.

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι μέσα στο τζαμί βρέθηκαν κρυμμένα πυρομαχικά και όπλα. Ο IDF αναφέρει ότι «ένας τόπος λατρείας μετατράπηκε σε φυλάκιο και κρύπτη όπλων για μέλη τρομοκρατικών ομάδων», εν μέσω της μεγάλης επιχείρησης στην πόλη της Δυτικής Όχθης.

«Χθες, επιχειρήσαμε να εξουδετερώσουμε ενόπλους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ένα Τζαμί ως προκάλυμμα για τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Σήμερα, οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή κατάσχοντας τα εκατοντάδες διαφορετικά όπλα και πυρομαχικά και εξαλείφοντας τις υπόγειους καταπακτές και τα τούνελ που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες κάτω από το Τζαμί» αναφέρεται στο βίντεο.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Σε άλλο βίντεο, ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι εξουδετέρωσε 11 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στον καταυλισμό της Τζενίν.

Δείτε βίντεο:

Εξάλλου, το βράδυ της Δευτέρας, ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από εκρηκτικά και όπλα που αναφέρει ότι εντόπισε στον καταυλισμό. «Όλες αυτές οι παράνομες εκρηκτικές ύλες και όπλα κατασχέθηκαν σήμερα στο Στρατόπεδο Τζενίν. Αποθηκεύονταν σε αποκλειστικά αστικούς χώρους, με πλήρη αδιαφορία για τους ανθρώπους που ζούσαν γύρω. Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε για να εξουδετερώσουμε την απειλή της τρομοκρατίας από την περιοχή της Τζενίν» σημειώνεται.