Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν περιορισμούς στο πόσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν για τις διακοπές τους, τότε σίγουρα έχετε πάρα πολλές επιλογές…

Με 10.500€ την βραδιά, χωρίς τον φόρο μπορείτε να νοικιάσετε μια βίλα στο Κόκομο, ένα από τα ιδιωτικά νησιά των Φίτζι. Θα κάνετε καταδύσεις, θα απολαμβάνετε το απέραντο γαλάζιο, θα τρώτε εξωτικά φαγητά και αν το πάρετε απόφαση, μπορείτε και να… παντρευτείτε, ακούγοντας τους συναρπαστικούς ήχους της χορωδίας των κατοίκων του Kokomo.

Αν τώρα πριν την πρόταση γάμου αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αφήσετε το/ τη σύντροφό σας με ανοιχτό το στόμα και τους γνωστούς σας με τον φθόνο να ξεχειλίζει, μπορείτε να παραμείνετε στα Φίτζι αλλά να δώσετε 50.000 ευρώ για τη διανυκτέρευση.

Το ιδιωτικό νησί Laucala των Φίτζι

Εάν η αποκλειστικότητα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας για απόδραση, τότε το Delana Hilltop Estate, στο ιδιωτικό νησί Laucala των Φίτζι, απαιτεί άμεση εξέταση.

Σκαρφαλωμένο ψηλά σε έναν λόφο, με θέα σε μια εντυπωσιακή έκταση από καταπράσινους φοίνικες και εκτεταμένους ελαιώνες καρύδας, με πανοραμική θέα στην απίστευτα τιρκουάζ Νότια Θάλασσα.

«Η εγγύηση ότι δε θα χρειαστεί να σηκώσετε το δάχτυλό σας είναι επίσης ένας προσωπικός σεφ, σοφέρ και νταντά».

Η σουίτα Rockstar, με 24.000 ευρώ την βραδιά

Πιο προσιτή είναι η σουίτα Rockstar, με 24.000 ευρώ την βραδιά.

«Καλώς ήρθατε στην απίστευτη και ιδιαίτερη Villa Rockstar, ένα τεράστιο πολυτελές σπίτι 1480 τετραγωνικών μέτρων που περιγράφεται ως ‘ένα γιοτ διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων στη στεριά’. Η αποκλειστική υπηρεσία Chef & Butler παρέχεται όλο το εικοσιτετράωρο φυσικά».

Η σουίτα Prestige Riad στα 8.500 ευρώ

Τώρα, αν στην πραγματικότητα αυτό που θέλετε είναι να βγάλετε selfie και το budget σας δεν αντέχει τις τιμές που είδατε, υπάρχει και κάτι φτηνότερο στα 8.500€.

Μένετε στο μαγευτικό Μαρόκο στη σουίτα Prestige Riad και μάλιστα το πρωινό σας είναι μέσα στην τιμή, αν και μάλλον σε αυτήν την τιμή δε θα είναι πρόβλημα για κάποιον να πληρώσει το πρωινό.

«Πίσω από μια κρυφή πόρτα βρίσκεται ένα κομψό, άνετο και διακριτικά εκλεπτυσμένο στολίδι. Τα 15 Superior Riad αποτελούν παράδειγμα της καλλιτεχνικής αίσθησης που καθορίζει το Royal Mansour Marrakech. Σχεδιασμένες για απαιτητικούς λάτρεις του ντιζάιν που ταξιδεύουν στην πόλη της Όχρας μόνοι ή ως ζευγάρι, αυτές οι παραδοσιακές κατοικίες ενός υπνοδωματίου θα σας βυθίσουν στον υπέροχα γλυκό τρόπο ζωής του Μαρόκου».

100.000 δολάρια την βραδιά

Αν πάλι θέλετε πισίνα με θέα ουρανοξύστες, προχωρημένο ντιζάιν, μοναδικά κομμάτια σχεδιασμένα μόνο για τη σουίτα αλλά και να δοκιμάσετε και την τύχη σας, τότε αυτή η σουίτα είναι για εσάς, με κόστος 100.000 την βραδιά.

« Η σουίτα είναι ένα από τα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείου με 200.000 δολάρια για 2 διανυκτερεύσεις».

Καλό θα ήταν πάντως να έχετε από πριν εξασφαλίσει πως τα έχετε τα λεφτά και να μην ελπίζετε πως η ρουλέτα θα σας χαμογελάσει για να πληρώσετε τη διαμονή σας με τα κέρδη.

Επιλογές και κάτω από 500 ευρώ

Για σιγουριά λοιπόν υπάρχουν ονειρικές επιλογές ακόμα και κάτω από 500 ευρώ.

«Το Rambagh Palace στην Τζαϊπούρ της Ινδίας, βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας ‘Top Hotels’ στην κατάταξη Travellers’ Choice Best of the Best Hotels του Tripadvisor για το 2023».

Στο πρώην παλάτι που θυμίζει χίλιες και μια νύχτες, η διαμονή στα απλά δωμάτια ξεκινάει λίγο κάτω από τα 500 ευρώ και πάλι όμως η πολυτέλεια ξεχειλίζει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: