Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν επιβάτη σε αεροσκάφος της Ryanair να απαιτεί να του ανοίξουν την πόρτα.

Το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Ζαντάρ της Κροατίας με τελικό προορισμό τη Βρετανία, όταν ένας επιβάτης σηκώθηκε από τη θέση του και, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, ζητούσε να του ανοίξουν την πόρτα για να βγει έξω.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο επιβάτης, ένας 27χρονος Βρετανός, διακρίνεται να έχει σηκωθεί από τη θέση του και να φωνάζει σε συνεπιβάτες του. Τότε, ξεκίνησε να κινείται προς την πόρτα εξόδου, ουρλιάζοντας «ανοίξτε μου την πόρτα», όταν δυο άλλοι ταξιδιώτες τον πιάνουν και τον ρίχνουν στο δάπεδο.

Δείτε το βίντεο:


Λίγο αργότερα, ο 27χρονος απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος, που ήταν γεμάτο με κόσμο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κροατία για ένα μουσικό φεστιβάλ, και τέθηκε υπό κράτηση, καθώς φέρεται να επιτέθηκε και σε έναν αστυνομικό, στη διάρκεια της σύλληψής του.

«Η πτήση από το Ζαντάρ προς το Λονδίνο καθυστέρησε, αφού ένας επιβάτης έγινε ενοχλητικός κατά την προετοιμασία της απογείωσης. Ο επιβάτης απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος από την τοπική αστυνομία πριν η πτήση αυτή συνεχίσει με ασφάλεια για το Λονδίνο» ανέφερε εκπρόσωπος της Ryanair για το περιστατικό.