Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται η Μπριζίτ Μπαρντό. Η κατάσταση της υγείας της 88χρονης ηθοποιού είναι ανησυχητική, μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο σύζυγός της, η ηθοποιός είχε έντονα αναπνευστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να ζητά βοήθεια. Ο σύζυγός της έλειπε κι αυτή κάλεσε την πυροσβεστική και στη συνέχεια ήρθε ασθενοφόρο να την περισυλλέξει.

Όπως αποκάλυψε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ, σύμφωνα με το BFMTV, η σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου παραπονιόταν εδώ και λίγες ημέρες για την πολλή ζέστη.

 «Τα ασθενοφόρα πήγαν σε λάθος διεύθυνση αρχικά. Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ήταν πιο έντονη από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το πούμε μια στιγμή αναπνευστικής σύγχυσης», είπε, προσθέτοντας πως η Μπαρντό χρειάστηκα να της χορηγηθεί οξυγόνο. Η πυροσβεστική έμεινε μάλιστα εκεί για λίγη ώρα, ώστε να παρακολουθεί την κατάσταση.

 «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της.