Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας γιορτάζει τον τρίτο γάμο της χρονιάς, καθώς ο Talal El-Saleh παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Danah Sishan.

Ο ανιψιός του βασιλιά Αμπντάλα Β', ο Ταλάλ, και η αρραβωνιαστικιά του ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα τέλη Νοεμβρίου και πραγματοποίησαν τελετή αρραβώνων εβδομάδες αργότερα.


Η πριγκίπισσα Alia bint Al-Hussein της Ιορδανίας μοιράστηκε φωτογραφίες από το γάμο, καρέ με τη νύφη αλλά και με τη νέα πριγκίπισσα της Ιορδανίας Rajwa Al-Hussein  μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα διάδοχο Hussein bin Abdullah II.

Φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα PacoRabanne σε μια ακόμη εμφάνιση που επιβεβαίωνει ότι η νεαρή είναι το νέο fashion icon των βασιλικών οικογενειών. Με νεανικό στιλ ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και τυπικά και προσαρμόζει τις τάσεις της μόδας στο στιλ της με ευκολία και επιτυχία.

Ο γάμος αυτός ήταν ο πιο πρόσφατος σε έναν καταιγισμό βασιλικών γάμων στην Ιορδανία  φέτος.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και τότε είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με το ζευγάρι με την μητέρα του γαμπρού πριγκίπισσα Αλια Μπιν Χουσεΐν, αδελφής του βασιλιά. Εκεί και η μητέρα του βασιλιά, γιαγιά του γαμπρού, πριγκίπισσα Μιούνα.

Ο γαμπρός πήρε το όνομά του από τον παππού του βασιλιά Ταλάλ, ο οποίος πέθανε το 1999.