Δεν κατάφερε να αντισταθεί στα χάδια ενός μικρού σκύλου ο διαρρήκτης που μπήκε για να ληστέψει σε ένα σπίτι στις ΗΠΑ. Σταμάτησε και έπαιξε λίγο με το μικρό σκυλάκι. Τα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε γκαράζ σπιτιού στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ένας άντρας, ύποπτος για κλοπές ποδηλάτων στην περιοχή, φαίνεται να κάνει μια μικρή παύση στη διάρρηξη, προκειμένου να παίξει με τον σκύλο του σπιτιού.

«Σε μια μάλλον περίεργη τροπή των γεγονότων, καθώς ο ύποπτος επρόκειτο να διαφύγει, σταμάτησε για να χαϊδέψει τον σκύλο του σπιτιού που είχε μπει στο γκαράζ», ανήρτησε το αστυνομικό τμήμα του Σαν Ντιέγκο στη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άντρας μπήκε στο γκαράζ στην περιοχή Pacific Beach στις 15 Ιουλίου, περίπου στις 10:40 μ.μ για να κλέψει ένα ακριβό μοντέλο ποδηλάτου, το οποίο εκτιμάται στα 1.300 δολάρια.

Τη στιγμή λοιπόν που ο δράστης είναι έτοιμος να τραπεί σε φυγή με το λάβαρό του, εμφανίζεται το αξιολάτρευτο σκυλί ράτσας golden retriever και τον «πιάνει επ’ αυτοφώρω».

Τότε αφήνει για λίγο στην άκρη το ποδήλατο και αρχίζει να προσφέρει χάδια στο χνουδωτό τετράποδο.

«Είσαι τόσο cool», ακούγεται να λέει ο άντρας στον σκύλο. «Είσαι το πιο cool σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ. Κι εγώ σε αγαπώ. Είσαι μια γλύκα».

Στη συνέχεια, ο άντρας ρωτάει τον σκύλο «πού είναι ο μπαμπάς σου;» και φαίνεται να του λέει πως «δεν πρέπει να αφήνει το γκαράζ ανοιχτό».

Ο δράστης ακόμη δεν έχει συλληφθεί.