Δεν θα μπορούσε να περάσει η εβδομάδα χωρίς μια νέα… γκάφα ή μια άβολη στιγμή με τον Τζον Μπάιντε να πρωταγωνιστεί. Μετά την περίεργη αγκαλιά στην ηθοποιό Εύα Λονγκόρια που προκάλεσε σάλο στα σόσιαλ μίντια, τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφηκε από την κάμερα να αγγίζει το στήθος της Στέφανι Άμπραμς κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Weather Channel.

Ο 80χρονος Μπάιντεν άπλωσε το χέρι του και έδιωξε ένα έντομο από το στήθος της μετεωρολόγου Στέφανι Άμπραμς σε μια άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του.

Ο Μπάιντεν -ο οποίος εδώ και καιρό κατηγορείται ότι είναι υπερβολικά διαχυτικός- απέφευγε μια ερώτηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή όταν εντόπισε το έντομο να περπατάει στο σακάκι της Abrams.

 «Ω, έχεις ένα ζωύφιο πάνω σου», μουρμούρισε, απλώνοντας γρήγορα το χέρι και τινάζοντάς το από το πάνω μέρος του στήθους της Άμπραμς.

Το περιστατικό με τη Λονγκόρια

Viral έγινε τον Ιούνιο η αγκαλιά που έκανε ο πρόεδρος Μπάιντεν στη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Εύα Λονγκόρια. Η κίνησή του αυτή έχει προκαλέσει σάλο και χιλιάδες σχόλια στα social media.

Όλα συνέβησαν στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο (για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία «Flamin' Hot»), όταν ο Μπάιντεν αγκαλιάζει την ηθοποιό με έναν τρόπο... μάλλον ανάρμοστο, όπως είπαν πολλοί. Ο Μπάιντεν την κρατά σφιχτά και εκείνη φαίνεται να προσπαθεί να απομακρύνει τα χέρια του από τη μέση της.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο twitter εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ έπεσαν «βροχή», με πολλούς να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.