Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις άνθρωποι στην Κίνα όταν ξαφνικά το ασανσέρ στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό συνέβη στις 26 Αυγούστου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στα πλάνα, το ασανσέρ ξαφνικά κάνει «βουτιά» με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν οι τρεις επιβαίνοντες στον αέρα. Ο ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, χτύπησε στην οροφή του ασανσέρ.

«Τα πάντα περιστρέφονταν. Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα», δήλωσε ο Li, ένας από τους επιβάτες, στο Newsflare, ενώ διηγούνταν την τρομακτική βουτιά. Ο ίδιος, ο οποίος μένει σε διαμέρισμα στον 25ο όροφο, θυμήθηκε πώς το ασανσέρ «σταμάτησε, ενώ κατέβαινε». «Κόλλησε και δεν κουνιόταν», εξήγησε και πρόσθεσε ότι το ασανσέρ άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο.

Τραυματίες

Μετά τη «βουτιά», ο Li επικοινώνησε με τους διαχειριστές και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο. Ο Li «αποκόμισε» μόνο κάποιες μικρές μελανιές στο πόδι του, ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει ασαφής.