Κάτι συμβαίνει στην τουαλέτα του αεροσκάφους και τόσο το πλήρωμα όσο και οι επιβάτες το αντιλαμβάνονται. Ένα ζευγάρι βρίσκεται στην τουαλέτα και… εκτονώνει το πάθος του. Οι περισσότεροι γελούν και ο αεροσυνοδός, διστακτικός μεν, ανοίγει την πόρτα.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν αποκάλυψαν ότι δύο από τους επιβάτες του αεροσκάφους θέλησαν να ικανοποιήσουν τις ορμές τους στην τουαλέτα.

Αφού ο νεαρός κλείνει την πόρτα, το ζευγάρι φαίνεται να συνεχίζει την πράξη του. Όταν αποφάσισαν να βγουν, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, δέχθηκαν, γελώντας, τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες από τους επιβάτες του αεροσκάφους.

 «Δεν έπρεπε να ανοίξουν την πόρτα»

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει και την οργή της μητέρας του 23χρονου, η οποία, σοκαρισμένη μεν, κατηγορεί το πλήρωμα του αεροσκάφους επειδή άνοιξε την πόρτα.

 «Δεν είναι κάτι που θέλει να δει μια μητέρα. Περιμένεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο σε περίοδο διακοπών αλλά δεν περιμένεις να γίνει μέσα σε αεροσκάφος, όμως το ζευγάρι δεν έκανε και κάτι κακό. Το πλήρωμα του αεροπλάνου δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα», ανέφερε η μητέρα του στη The Sun.

Όπως είπε η μητέρα του 23χρονου, ο Πιρς ταξίδεψε με φίλους του στην Ίμπιζα την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

O 23χρονος γιος της Πιρς Σόγιερ γνώρισε στο αεροδρόμιο μία γυναίκα, με την οποία ταξίδευε μαζί. Φαίνεται πως οι δύο απέκτησαν πολύ γρήγορα… χημεία.

Συνελήφθησαν

Το ζευγάρι συνελήφθη, καθώς η αστυνομία περίμενε την πτήση να προσγειωθεί στην Ίμπιζα για να παραλάβει τους δύο επιβάτες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

 «Με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών», ανέφερε η ανακοίνωση της EasyJet.

 Σύμφωνα με τα βρετανικά άρθρα, βάσει νόμου του 2004 για τα σεξουαλικά αδικήματα, είναι παράνομο να συνευρίσκεται κάποιος σεξουαλικά σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.