Νέες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του Τούρκου dj στο Λονδίνο και την απαγωγή της συντρόφου του έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο 43χρονος Mehmet Koray Alpergin και η 34χρονη Gozde Dalbudak απήχθησαν από έξι άνδρες τον περασμένο Οκτώβρη.

Οι δράστες τούς ακινητοποίησαν υπό την απειλή μαχαιριού, ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα, τον μαχαίρωσαν και τον περιέλουσαν με βραστό νερό, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο, ενώ η σύντροφός του έμεινε κλειδωμένη σε μία τουαλέτα ενός άδειου μπαρ στο Λονδίνο για δύο ημέρες.

Η 34χρονη Νταλμπουλάκ όταν απελευθερώθηκε είχε μώλωπες στα μάτια της, σπασμένη μύτη και φορούσε ένα μεγάλο μπουφάν που της είχαν δώσει οι απαγωγείς της. Μάλιστα, ιδιοκτήτης εστιατορίου που την είδε αμέσως μετά την απαγωγή αναφέρει ότι «έμοιαζε με άστεγη».

Η 34χρονη είπε στην αστυνομία ότι πριν από την απαγωγή της ένας άνδρας εμφανίστηκε στο αυτοκίνητό της κρατώντας ένα μαχαίρι και στη συνέχεια την έβαλε σε ένα λευκό βαν. Έπειτα άρχισαν να τη χτυπούν, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Κατάφερε να λυθεί χρησιμοποιώντας τα δόντια της

Όταν συνήλθε, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα σκοτεινό κτίριο, με δεμένα τα μάτια της, τα χέρια της και τα πόδια της. Εκείνη τη στιγμή άκουσε τον Άλπεργκιν να της λέει «αγάπη μου, μη φοβάσαι» και να της ζητάει συγγνώμη.

Τελικά η 34χρονη κατάφερε να λυθεί χρησιμοποιώντας τα δόντια της. «Ένας άνδρας φρουρούσε έξω από το κτίριο, αλλά δεν ήταν πάντα ο ίδιος», ανέφερε.

 «Την ταΐζαν κατά διαστήματα, λίγο κοτόπουλο και πατάτες, Κόκα Κόλα και λίγο νερό», αναφέρει η Daily Mail.

Έξι άνδρες δικάζονται στο Old Bailey, που κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης.

 

Πηγή: Daily Mail