Ζευγάρι συνταξιούχων από την Αυστραλία αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να περάσει 500 ημέρες στη θάλασσα, γιατί τους... έβγαινε φθηνότερα από το να πάνε σε έναν οίκο ευγηρίας.

Συγκεκριμένα, ο Μάρτι και η Τζες Άνσεν μέσα σε διάστημα δύο χρόνων έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 51 κρουαζιέρες μέχρι στιγμής. Το ηλικιωμένο ζευγάρι έμεινε στο Coral Princess των 2.000 επιβατών της Princess Cruises για περισσότερες από 450 ημέρες - περισσότερο από το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένων των καπεταναίων - και αναμένουν να παραμείνουν στο πλοίο για δύο χρόνια.

«Είναι φθηνότερο από το να πάμε σε οικό ευγηρίας» λέει το ζευγάρι συνταξιούχων

Το ζευγάρι συνταξιούχων ισχυρίζεται ότι είναι φθηνότερο να κάνει κρουαζιέρα σε όλο τον κόσμο για δύο χρόνια από το να πληρώσει έναν οίκο ευγηρίας. Όπως σημειώνουν στην εκπομπή, στις κρουαζιέρες υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις, από χορό μέχρι δείπνο, και έχεις μια καμαριέρα για να καθαρίζει το δωμάτιο σου. Η Τζες απολαμβάνει ιδιαίτερα την αίθουσα χορού και τον χορό χούλα, ενώ ο Μάρτι απολαμβάνει να κάνει «δια βίου φίλους».

«Θα συνεχίσουμε τα ταξίδια» λέει το ζευγάρι συνταξιούχων

Μάλιστα, οι δυο τους σκοπεύουν να επιβιβαστούν στο Crown Princess, ένα ακόμη μεγαλύτερο πλοίο, για άλλη μια χρονιά. Όσο για την οικογένειά τους, όπως λένε, τους βλέπουν όταν σταματούν σε λιμάνια κοντά στα σπίτια τους.