πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν πολύ στενή και δεμένη σχέση με τα παιδιά ωστόσο, για να διατηρούνται ισορροπίες έχουν θέσει κάποιους κανόνες ως προς τα τρία παιδιά τους, οι οποίοι είναι απαράβατοι και δεν σπάνε.

Ο απαράβατος κανόνας

Σύμφωνα με τη Mirror ο αυστηρός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν φωνές στο σπίτι.

«Οι φωνές είναι απολύτως εκτός ορίων για τα παιδιά και κάθε σημάδι ότι φωνάζει ο ένας στον άλλο αντιμετωπίζεται επί τόπου», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Το άτακτο παιδί απομακρύνεται από το σημείο του καυγά ή της αναταραχής και του μιλάει ήρεμα είτε η Κέιτ είτε ο Ουίλιαμ . Τα πράγματα εξηγούνται και περιγράφονται οι συνέπειες και δεν τους φωνάζουν ποτέ», προσθέτει.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε συνέντευξή του σε έντυπο μέσο είχε δηλώσει: «Και εγώ και η Κέιτ, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ο δεύτερος κανόνας που μπαίνει στην οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι οι καλεσμένοι φίλοι των παιδιών τους.

Αν τα τρία παιδιά θέλουν να καλέσουν φίλους θα πρέπει να το κάνουν μόνο το Σαββατοκύριακο και αυτό μετά από συνεννόηση και όχι σε τακτική βάση.

Αν επίσης τα παιδιά τους θέλουν να κάνουν επίσκεψη σε σπίτια φίλων ή σε ξαδέρφια και κυρίως τα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας θα πρέπει να είναι Σαββατοκύριακο και κατόπιν συμφωνίας.