Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη στιγμή που ένας ποιητής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στη φίλη του στο Μπρούκλιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, ο Ryan Carson και η φίλη του φαίνονται να κάθονται σε ένα παγκάκι σε μια στάση λεωφορείου στο Bedford-Stuyvesant, επιστρέφοντας στο σπίτι τους από έναν γάμο στο Long Island λίγο πριν από τις 4 π.μ. τη Δευτέρα 2/10, σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.


Δολοφονία στις ΗΠΑ: Τι συνέβη

Φορώντας ένα γκρι κοστούμι, ο Carson και η νεαρή γυναίκα, ντυμένη με ένα μπλε αμάνικο φόρεμα, σηκώνονται και αρχίζουν να περπατούν στο τετράγωνο, προς την ίδια κατεύθυνση με έναν άνδρα με σκουρόχρωμη μπλούζα που μόλις είχε περάσει μπροστά από το ζευγάρι στη στάση του λεωφορείου B38, με την κουκούλα του πάνω από το κεφάλι του και τα χέρια του στις τσέπες.

Λίγα μέτρα μπροστά τους, ο άγνωστος αρχίζει να κλωτσάει τα πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο χωρίς προφανή λόγο.

Ξαφνικά, ο άγνωστος άνδρας γυρίζει προς τον Carson και βροντοφωνάζει: «Τι στο διάολο κοιτάς;».

Ο ποιητής απάντησε ότι δεν κοιτούσε τίποτα και μπήκε τότε ανάμεσα στη φίλη του και τον εξαγριωμένο άγνωστο, ο οποίος άρχισε να πλησιάζει το ζευγάρι.

«Θα σε σκοτώσω!», ακούγεται να λέει ο μανιακός, ενώ η Κάρσον τον παρακαλάει να ηρεμήσει και κρατάει ψηλά το χέρι του.


Πώς τον μαχαίρωσε

Όμως, ο δράστης αρχίζει να περπατά γρήγορα προς τον Carson, τραβώντας ένα μαχαίρι, ενώ η φίλη του θύματος -που τρέχει από πίσω τους- ακούγεται να φωνάζει μανιωδώς: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».

Καθώς τρέχει, ο Carson πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο καθόταν νωρίτερα το ζευγάρι.

Έπειτα, ο δράστης αρπάζει το μπουφάν του και τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος.

Στη συνέχεια απομακρύνεται καθώς ο Carson βρίσκεται κουλουριασμένος στο έδαφος, πριν επιστρέψει και πλησιάσει την τρομοκρατημένη γυναίκα, η οποία σηκώνει το χέρι της για να τον σταματήσει.

Ο άγνωστος άνδρας τη φτύνει, ενώ κρατάει ακόμα το μαχαίρι, και στην συνέχεια κλωτσά θανάσιμα το τραυματισμένο σώμα του Carson και απομακρύνεται.