Διάθεση για εξομολογήσεις είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix. Οι αποκαλύψεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν σχεδόν… πικάντικες καθώς αφορούσαν τις καθημερινές συνήθειες, αλλά και την σχέση του με την σύζυγό του Βικτόρια.

Ειδικότερα, αφού ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησαν στην κάμερα για τη ζωή τους, περιγράφοντας μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές τους από τη γνωριμία τους μέχρι και σήμερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να «αστειευτεί» με τους παραγωγούς, για να ελαφρύνει το κλίμα.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τους δείχνει το αγαπημένο του σημείο στο σπίτι, το οποίο όπως είπε είναι ένα παράθυρο στον δεύτερο όροφο της έπαυλής τους.



Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως το παράθυρο αυτό έχει την αγαπημένη του θέα.

Όπως ανέφερε παρακάτω, στο σημείο αυτό μπορεί να δει κάποιες φορές, γυμνή τη σύζυγό του.

 «Είναι η αγαπημένη μου θέα στο σπίτι. Μπορώ να δω τη Βικτόρια από εδώ, αν κάθεται γυμνή, στο επάνω παράθυρο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε μια προσπάθειά του να αστειευτεί.

Η έπαυλη του ζευγαριού στο Gloucestershire Cotswolds διαθέτει τεράστιους χώρους, ενώ στον κήπο της έχει ακόμα και μια λίμνη, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και μια σάουνα. Οι Μπέκαμ αγόρασαν το ακίνητο το 2017, έναντι 6 εκατ. δολαρίων.

Το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την οικογένειά του

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μπέκαμ», κάνει ήδη θραύση στην πλατφόρμα Netflix. Η πρεμιέρα έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2023.  Το ντοκιμαντέρ αφηγείται σε τέσσερα μέρη την ιστορία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενός διάσημου ειδώλου και διεθνούς σταρ του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της streaming υπηρεσίας: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών.