Piero Ferrari:Πώς είναι το να χαρακτηρίζεσαι και είσαι ένας από τους πλουσιότερους Ιταλούς επιχειρηματίες, κουβαλώντας ένα επώνυμο ταυτισμένο με την ελίτ της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας;

Πώς είναι να είσαι στη λίστα Forbes αλλά να έχει περάσει τα παιδιά σου χρόνια ως το «νόθο» παιδί του πάμπλουτου πατέρα σου με την ερωμένη του και τελικά να αναγνωριστείς στα 35 σου χρόνια.

Αυτή είναι η ζωή του βαθύπλουτου Piero Ferrari, του προέδρου της Ferrari θέση στην οποία βρέθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα του


Η ζωή του Piero Ferrari βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο όταν στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας έκανε πρεμιέρα η ταινία «Ferrari».

Ο Piero ήταν καρπός του έρωτα του πατέρα του με την ερωμένη του. Γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετία του 1930. Ο Enzo ήταν ήδη παντρεμένος με τον εφηβικό του έρωτα με την οποία είχαν αποκτήσει ήδη έναν γιο.

Ο Enzo θα διατηρούσε τον έρωτά του με την ερωμένη του μέχρι και τον θάνατό του. Από την γυναίκα του όμως, δεν θα έπαιρνε διαζύγιο ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αναγνώρισε τον γιο του για να μην στεναχωρήσει τη γυναίκα του. Έχασαν τον γιο ντους στα 24 του χρόνια από μυϊκή δυστροφία, κάτι που δεν θα ξεπερνούσαν ποτέ.

Εάν ζούσε, δεν θα περίμενε τον θάνατο της γυναίκας του για να αναγνωρίσει τον γιο του, ώστε να μην την πληγώσει.

Οι σχέσεις όμως, πατέρα και γιου ήταν πάντα άριστες.

Ο Pierro πριν παντρευτεί με τη γυναίκα του είχε αποκτήσει μία κόρη από τον προηγούμενο του γάμο.