Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Γάζας συνεχίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, με νέες ρουκέτες να πέφτουν στην πόλη Σντερότ, στο νότιο Ισραήλ.

Σύμφωνα με αναφορές, από την επίθεση σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Η επίθεση είναι η τελευταία σε μια σειρά βομβαρδισμών μεταξύ των δύο πλευρών, που δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης.

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενημέρωσε ότι 423 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, εκ των οποίων 111 σε σοβαρή κατάσταση.

Ο αριθμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας έφθασε τους 1.354, όπως ανέφερε σήμερα το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας της Χαμάς, μετά τον πολλαπλασιασμό των ισραηλινών βομβαρδισμών σε αυτή την παλαιστινιακή περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο του ισλαμιστικού κινήματος.


"Ο αριθμός των μαρτύρων έφθασε τους 1.354 και ο αριθμός των τραυματιών τους 6.049", διευκρίνισε σε μια ανακοίνωση, πέντε ημέρες μετά τη μεγάλη επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ που σφυροκοπά από το Σάββατο τη Λωρίδα της Γάζας. Προηγούμενος απολογισμός που δημοσιοποιήθηκε την αυγή έκανε λόγο για περίπου 1.200 νεκρούς.