Μεγάλο σάλο προκαλεί στην Αγγλία η είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Sun» για τις ερωτικές… δραστηριότητες γνωστού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων με μοντέλα, άφθονο αλκοόλ και... δικλίδες ασφαλείας, για να μη μιλήσει κανείς για όσα έγιναν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Όπως αποκάλυψε το αγγλικό Μέσο τον περασμένο Μάιο, γνωστός ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων (άρα περιορίζεται σημαντικά η λίστα με τους υποψήφιους... διοργανωτές) σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου. Μόνο που στο πάρτι πέρα από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους (από την ομάδα του αλλά και άλλους συλλόγους) ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε καλεσμένες και έναν ατελείωτο αριθμό μοντέλων!

Τα οποία μοντέλα έμαθαν τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι λίγα λεπτά πριν τους παραλάβουν τα πολυτελή αυτοκίνητα (με σοφέρ), ενώ φτάνοντας στο ξενοδοχείο άρχισε η... περιπέτεια.

 Η… δράση του ποδοσφαιριστή καταγράφηκε σε βίντεο

Η «Sun» εξασφάλισε το βίντεο που δείχνει τον διοργανωτή του πάρτι να εξηγεί το... τελετουργικό, με τους καλεσμένους να μπαίνουν από την πόρτα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του ξενοδοχείου και εκεί όλα τα μοντέλα πριν μπουν στα ασανσέρ θα υπέγραφαν ρήτρα εμπιστευτικότητας και θα άφηναν τα κινητά τους. Κι αυτό ακριβώς έγινε...

 «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν πολύ... άγρια τα πράγματα! Όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση σε όσες ήθελαν να συμμετάσχουν», είπε στην αγγλική εφημερίδα ένα από τα μοντέλα που συμμετείχε στη γιορτή και βρέθηκε στις σουίτες (που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ, όπως και τα άφθονα ποτά).

Η κάβα και η λίστα με τις καλεσμένες ανανεώνονταν ανά μία ώρα (!!!), με μία από τις συμμετέχουσες να αποκαλύπτει: «Είχε τόση δουλειά με τα κορίτσια που έρχονταν και έφευγαν που έπρεπε να περιμένουμε στον χώρο του γκαράζ μέχρι να φύγουν οι άλλες από τα δωμάτια. Ήταν άγρια! Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια επάνω και μετά ερχόντουσαν να πάρουν κι άλλες μία ώρα αργότερα Οι διοργανωτές ανέβαζαν τα κορίτσια με τα ασανσέρ, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια και μερικοί ήταν στο κρεβάτι μαζί».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι κατά την άφιξη τους έγινε εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος, «πολύ πιο αυστηρός απ' ό,τι στα αεροδρόμια», αλλά και το ότι «οι ποδοσφαιριστές είχαν το δικαίωμα να κρατήσουν τα κινητά τους και να βιντεσκοπήσουν ό,τι γινόταν».

Κι αυτή η τελευταία λεπτομέρεια έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι σύντομα θα διαρρεύσει το υλικό απ' αυτήν τη βραδιά, όταν πρέπει να... σκόραραν πάρα πολλοί από τους αστέρες της Premier League.