Ο εφιάλτης με τους κοριούς πλανάται πάνω από την Ευρώπη, κυρίως στη Γαλλία, όπου επικρατεί πανικός λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, αλλά και στη Βρετανία, όπου υπάρχουν φόβοι για έξαρση στα ΜΜΜ.

Τον απόλυτο εφιάλτη με κοριούς έζησε ένα ζευγάρι Αυστραλών τουριστών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με τρένο από τη Γερμανία στην Ιταλία, καθώς γέμισαν σημάδια όταν ξάπλωσαν στην ιδιωτική τους καμπίνα, την οποία έκλεισαν για να ξεκουραστούν.

Αξέχαστο φαίνεται ότι θα μείνει το ταξίδι στη Maddie Caines και τον Joel Hutchinson, το ζευγάρι Αυστραλών τουριστών που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, καθώς έγιναν… έρμαια των κοριών στο τρένο από το Μόναχο στο Μιλάνο.

Μάλιστα, ανέβασαν και βίντεο στο Instagram, όπου δείχνουν τις κοκκινίλες και τα δαγκώματα από τους κοριούς, προκαλώντας ανατριχίλα. Το… ευχάριστο είναι, όπως δηλώνουν, ότι η σιδηροδρομική εταιρεία προχώρησε σε επιστροφή χρημάτων και έστειλε συνεργείο για να κάνει απεντόμωση στα βαγόνια των τρένων της.

Διαβάστε επίσης: Αθήνα: Κοριοί έχουν γεμίσει το κέντρο, καταλαμβάνουν διαμερίσματα AirBnB - Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα

«Αυτή είναι η ιστορία του πραγματικού μας εφιάλτη με τους κοριούς. Πήραμε ένα νυχτερινό τρένο και κλείσαμε ιδιωτικό βαγόνι, επειδή αυτό ήταν το μόνο διαθέσιμο και θέλαμε πραγματικά να κοιμηθούμε. Έτσι, φτιάξαμε τα κρεβάτια και πραγματικά κοιμηθήκαμε πολύ καλά. Η καμπίνα ήταν αρκετά βρόμικη, αλλά, τέλος πάντων, είναι ένα τρένο από το οποίο δεν περιμέναμε και πολλά», αναφέρουν στο βίντεό τους.

 «Γινόταν όλο και χειρότερα και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε γεμίσει παντού», τόνισαν για τις δαγκωνιές και τις κοκκινίλες που είχαν στο σώμα τους.

Η σιδηροδρομική εταιρεία «ανταποκρίθηκε αμέσως» στο αίτημα του ζευγαριού και «έστειλε αμέσως τον έλεγχο παρασίτων», με το συνεργείο να επιβεβαιώνει τελικά ότι επρόκειτο για κοριούς και επέστρεψε στο ζευγάρι τα 200 ευρώ που ξόδεψαν για το ιδιωτικό βαγόνι.

Το ζευγάρι ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έπλυναν τα ρούχα τους στους 90 βαθμούς και άφησαν τις τσάντες τους στον ήλιο, «ελπίζοντας να είναι το τέλος» του εφιάλτη τους με τους κοριούς.

Διαβάστε επίσης: Ματίνα Παγώνη: "Δεν κινδυνεύουμε από το τσίμπημα κοριού" - Τι είπε για τα νέα εμβόλια για τον κορονοϊό

Στη λεζάντα της ανάρτησής τους στο Instagram έγραψαν: «Ξέραμε ότι θα μας δάγκωναν κοριοί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα πως θα ήταν σε τρένο ή πως θα ήταν τόσο κακό. Και δεν είμαστε καν στο Παρίσι».

 Γέμισε το Instagram με αναρτήσεις για τους κοριούς

 Οι ακόλουθοί τους άρχισαν να γράφουν τις δικές τους εμπειρίες με κοριούς.

Μάλιστα, ένας έγραψε: «Τα χέρια μου δείχνουν εξίσου άσχημα με τα δικά σας. Είναι τρομερό. Ελπίζω να είστε καλά».

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Με δάγκωσαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο πριν από δύο εβδομάδες», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Μιλάμε για πολλούς κοριούς. Όσες φορές με έχουν τσιμπήσει, ήταν τρία με πέντε σημάδια συνήθως».