Σαρώνει στο TikΤοκ αρκούδα που έκανε… μπάρμπεκιου. Μάλιστα, η αρκούδα συνελήφθη… από κάμερα, η οποία κατέγραψε το… πάρτι της σε βίντεο. Όπως φαίνονται και στα πλάνα, η αρκούδα απολαμβάνει μπιφτέκια από ψησταριά και μετά πίνει και κόκα κόλα διαίτης, προκαλώντας σάλο στο TikTok.

Πιο συγκεκριμένα, η ζωηρή μαύρη αρκούδα καταγράφηκε σε βίντεο να εισβάλλει σε ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου στο Τενεσί και να καταβροχθίζει 10 μπιφτέκια που προορίζονταν για μπέργκερ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Αρκούδα "διέρρηξε" σπίτι και άρπαξε τάπερ με λαζάνια (Βίντεο)

 «Οι καταραμένες αρκούδες έφαγαν το δείπνο μας απόψε», δήλωσε ο χρήστης του TikTok melmell7197 σε πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Viral στο TikTok η αρκούδα που έκανε δικό της το μπάρμπεκιου

Το βίντεο από το Τενεσί των ΗΠΑ δείχνει την αρκούδα να μυρίζει γύρω από το μπάρμπεκιου πριν καταφέρει να ανοίξει το καπάκι και να αποκαλύψει τα 10 μπιφτέκια που ψήνονταν.


Στη συνέχεια, η αρκούδα τα καταβροχθίζει, τρώγοντάς τα κατευθείαν από τη σχάρα, ενώ μια άλλη αρκούδα τριγυρνά γύρω από το μπάρμπεκιου.

Μόλις τελείωσε με το γεύμα, η πεινασμένη αρκούδα έριξε ένα κουτάκι κόκα κόλα διαίτης και ξεδίψασε με το αναψυκτικό.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν φαίνονται στο βίντεο - είτε κρύβονταν είτε άφησαν το γεύμα χωρίς επίβλεψη. Οι αρκούδες συνήθως αναζητούν τροφή για να πάρουν βάρος πριν πέσουν σε χειμερία νάρκη. Δυστυχώς γι' αυτές με αναψυκτικά διαίτης δεν θα επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

@melmelll7197 Damn bears ate our dinner tonight #bearweek #gatlinburgtennessee ♬ Paint The Town Red - Doja Cat