Περίεργο περιστατικό σημειώθηκε με Ρουμάνα μπασκετμπολίστρια η οποία λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε στον κάδο απορριμμάτων και έκανε εμετό.  Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, όταν οι Λας Βέγκας Έισις «λύγισαν» με 70-69 την Νιου Γιουρκ Λίμπερτη στο Game 4 των τελικών του WNBA και κατέκτησαν με 3-1 νίκες το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τους Λ.Α Σπαρκς με back to back τίτλους έπειτα από το μακρινό 2002!

Στην διάρκεια του 4ου και τελευταίου τελικού η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που «λύγισε» και μια από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για την Ρουμάνα μπασκετμπολίστρια την Σαμπρίνα Ιονέσκου, στα μέσα του 4ου  τέταρτου δεκαλέπτου πέτυχε τρίποντο.

Η Ρουμάνα μπασκετμπολίστρια,  Ιονέσκου πανηγύρισε το τρίποντο αλλά έσπευσε να κάνει εμετό σε ένα κάδο σκουπιδιών τον οποίο κρατούσε μέλος του επιτελείου της ομάδας ενώ ένας φροντιστής έβαλε μπροστά μια πετσέτα για να μην καλύψει η τηλεόραση την σκηνή!

Διαβάστε επίσης: Τσεχία: Πατέρας πλήρωσε 20.000 ευρώ σε ομάδα για να δει τον γιο του να παίζει στο πρωτάθλημα

Παρά την πίεση η Ρουμάνα παίκτρια επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά δεν κέρδισε το παιχνίδι! «Μιλάμε για μια δύσκολη στιγμή του τελικού. Μετά το τρίποντο πήγε στον κάδο και άδειασε ό,τι είχε στο στομάχι της», είπε η δημοσιογράφος του ESPN, Andraya Carter για το γεγονός.

Η 25χρονη τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.