Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στον πόλεμο στο Ισραήλ και με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί την φρίκη που εκτυλίσσεται με τους χιλιάδες νεκρούς αμάχους, μια απουσία προβληματίζει. Η απουσία του γιου του πρωθυπουργού του Ισραήλ, από το πολεμικό και επιχειρησιακό μέτωπο.  Καθώς ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς μαίνεται, το εβραϊκό έθνος έχει καλέσει χιλιάδες εφέδρους να σηκώσουν τα όπλα και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Μέχρι στιγμής, περίπου 360.000 έφεδροι έχουν φτάσει στο Ισραήλ.

Ωστόσο, εν μέσω αυτής της μαζικής κινητοποίησης, ορισμένοι στρατιώτες έθεσαν στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου αυτό το σκληρό ερώτημα: Πού είναι ο γιος σας κύριε πρωθυπουργέ;

Διαβάστε επίσης: Ο Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε την “συγκρότηση διεθνούς συνασπισμού” κατά της Χαμάς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο 32χρονος Γιαΐρ Νετανιάχου βρίσκεται στη Φλόριντα από τον Απρίλιο και δεν έχει εμφανιστεί για να υποστηρίξει το έθνος του, προκαλώντας τον εκνευρισμό των στρατιωτών.

“Ο Γιαΐρ απολαμβάνει τη ζωή του στο Μαϊάμι Μπιτς, ενώ εγώ είμαι στην πρώτη γραμμή του μετώπου” ανέφερε ένας στρατιώτης, εθελοντής που υπηρετεί στο βόρειο μέτωπο του Ισραήλ, σύμφωνα με τους Times.

Πηγή: wionews.com