Χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν για μία φιλανθρωπική εκδήλωση στην Τσεχία έφυγαν τελικά με λεφτά, καθώς ένας «γενναιόδωρος» influencer έριξε στο πλήθος ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο.

Ο διαγωνισμός του influencer

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem, σε  φιλανθρωπική εκδήλωση- παιχνίδι (το διάσημο παγκοσμίως Onemanshow) που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.

Ο διάσημος Kazma είχε οργανώσει έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο όποιος έλυνε έναν γρίφο και έβρισκε την τοποθεσία όπου θα διανεμόταν το τεράστο χρηματικό ποσό, θα κέρδιζε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και προσπαθούσαν να σπάσουν τον κωδικό και να διεκδικήσουν το βραβείο που θα τους άλλαζε τη ζωή.

Ωστόσο, καθώς η ώρα περνούσε και κανείς δεν το κατάφερνε, ο influencer και οικοδεσπότης της εκδήλωσης αποφάσισε να μοιράσει τα λεφτά σε όλους, πετώντας τα από ένα ελικόπτερο.

Λεφτά από τον ουρανό

Φυσικά, έγινε χαμός: οι άνθρωποι μάζευαν τα λεφτά που έπεφταν από τον ουρανό σε σακούλες και ο Kazma έγινε ακόμα πιο δημοφιλής και φυσικά viral – ο απώτερος στόχος κάθε σοβαρού influencer.