Ένα απρόσμενο… δώρο εξ ουρανού περίμενε χιλιάδες πολίτες στην Τσεχία. Γνωστός influencer στην Τσεχία, θέλησε να αυξήσει τους followers του και τα κατάφερε. Η ιδέα του ήταν να σκορπίσει χρήματα από ένα ελικόπτερο στον ουρανό της Τσεχίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να σκορπίσει πανικό στην Τσεχία καθώς ο διάσημος Influencer  έριξε 1 εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem, της Τσεχίας σε φιλανθρωπική εκδήλωση – παιχνίδι (το διάσημο παγκοσμίως Onemanshow) που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης, Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.

Ο διάσημος Kazma, είχε οργανώσει έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο, όποιος έλυνε έναν γρίφο και έβρισκε την τοποθεσία όπου θα διανέμονταν το τεράστιο χρηματικό ποσό, θα κέρδιζε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και προσπαθούν να σπάσουν τον κωδικό και να διεκδικήσουν το βραβείο που θα τους άλλαζε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Τσεχία: Σύγκρουση δύο τραμ - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Ωστόσο, καθώς η ώρα περνούσε και κανείς δεν το κατάφερε, ο influencer και οικοδεσπότης της εκδήλωσης αποφάσισε να μοιράσει τα λεφτά σε όλους, πετώντας τα από ένα ελικόπτερο.

Ο Kazma κατάφερε τον σκοπό του να γίνει viral και ακόμη πιο δημοφιλής , ενώ κάποιοι γέμισαν τις τσέπες τους με αρκετά δολάρια!