Μερικές φορές οι φάρσες που γίνονται κατά την περίοδο του Halloween είναι ιδιαίτερα ευρηματικές αλλά και ιδιαίτερα τρομακτικές.

Πρόκειται για τη βραδιά πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων την 1η Νοεμβρίου. Παραμονή των Αγίων Πάντων, το Halloween, λοιπόν, γιορτάζεται πάντα τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου. Τότε τα μικρά (αλλά πολλές φορές και τα «μεγάλα») παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, λέγοντας την έκφραση «trick or treat» (φάρσα ή κέρασμα).

Διαβάστε επίσης: Halloween: Πάρτι και ταινίες με δωρεάν είσοδο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για τη διάσημη γιορτή τρόμου

Έτσι, κάποιος σκέφτηκε να... ντύσει ένα drone φάντασμα με κόκκινα μάτια και τροματικά μακριά χέρια και να τριγυρίζει στους δρόμους της πόλης, τρομάζοντας ανθρώπους που είναι είτε μόνοι τους είτε σε παρέες. Και παρότι δεν διευκρινίζεται σε ποια περιοχή κυκλοφόρησε το drone-φάντασμα (αν και από τις διαφημίσεις στις στάσεις του λεωφορείου εικάζεται πως είναι η Βραζιλία) ούτε το πότε ακριβώς, το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως σε X (πρώην Twitter), TikTok και Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι είδαν το «drone-φάντασμα» πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν. Χαρακτηριστικά ένας άνδρας που ανέβαινε τα σκαλιά, όταν το είδε, τα κατέβηκε ξανά και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω για να το αποφύγει.