Έτοιμη να επαναλάβει τη φρίκη της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ δηλώνει η Χαμάς. Ειδικότερα, αξιωματούχος της Χαμάς ορκίστηκε ότι οι τρομοκράτες θα επαναλάβουν τις φρικτές επιθέσεις που έκαναν κατά του Ισραήλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα, «ξανά και ξανά», μέχρι να καταστραφεί πλήρως η χώρα.

Ο Γκάζι Χαμάντ, μέλος του πολιτικού γραφείου λήψης αποφάσεων της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, προειδοποίησε ότι η ηγεσία της Χαμάς στη Γάζα θα επαναλάβει τη συντονισμένη επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, που οι τρομοκράτες αποκαλούσαν επιχείρηση «Πλημμύρα της Αλ Άκσα», κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 1.400 Ισραηλινοί, ενώ περίπου 240 κρατούνται ως όμηροι. 

Διαβάστε επίσης: IDF: Γράφημα με τις ρουκέτες της Χαμάς - Αυτά τα όπλα χρησιμοποιεί η οργάνωση (Εικόνες)

Χαμάς: Θα ξανακάνουμε επιθέσεις κατά του Ισραήλ

«Η πλημμύρα της Αλ Άκσα είναι μόνον η πρώτη φορά και θα υπάρξει και δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, γιατί έχουμε την αποφασιστικότητα και τις δυνατότητες να πολεμήσουμε», δήλωσε ο Χαμάντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Λιβάνου.

Ο Χαμάντ δήλωσε ότι η Χαμάς είναι πρόθυμη να «πληρώσει το τίμημα».

 «Αποκαλούμαστε έθνος μαρτύρων και είμαστε υπερήφανοι που θυσιάζουμε μάρτυρες», δήλωσε ο Χαμάντ. «Το Ισραήλ είναι μια χώρα που δεν έχει θέση στη γη μας. Πρέπει να απομακρύνουμε αυτή τη χώρα, διότι αποτελεί μια καταστροφή για την ασφάλεια, τον στρατό και την πολιτική για τα αραβικά και ισλαμικά έθνη και πρέπει να τελειώσει».