Οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Γάζα είχαν και τις λεγόμενες παράβλεπες απώλειες, καθώς χτυπήθηκαν και τα γραφεία του γαλλικού πρακτορείου. Το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του γαλλικού πρακτορείου στη Γάζα, χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των ισραηλινών βομβαρδισμών. Όπως θα δείτε μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε στο social media το γαλλικό πρακτορείο, η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερα και προήλθε από βομβαρδισμούς που έκανε το Ισραήλ.

Ευτυχώς, την ώρα εκείνη, δεν ήταν κανείς στο γραφείο για να κινδυνεύσει η ζωή του.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ζήτησε εξηγήσεις από το Ισραήλ και σε ανακοίνωσή του «καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο αυτό το χτύπημα στο γραφείο του στην πόλη της Γάζας. Η τοποθεσία του γραφείου είναι γνωστή σε όλους και έχει αναφερθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες, ακριβώς για να αποφευχθεί μια τέτοια επίθεση και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο» σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του AFP, Fabrice Fries. 

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Γάζα - Αναφορές για μεγάλο αριθμό νεκρών (Προσοχή: Βίντεο με Σκληρές Εικόνες)

Πάντως, εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ φέρεται να είπε ότι δεν έγινε χτύπημα -από τον ισραηλινό στρατό- στο κτίριο.