Είναι 36 ετών, δικηγόρος, πανέμορφη, διατηρεί στο Λονδίνο ένα από μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Μεγάλης Βρετανίας και πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε τον κατά γενική ομολογία γοητευτικότερο άντρα του κόσμου.

Η Αμάλ Αλαμουντίν είναι Λιβανικής καταγωγής, αλλά ζει στο Λονδίνο από 2 ετών, ενώ έκανε λαμπρές νομικές σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Ιδού ένα γρήγορα Who is Who της όμορφης Αμάλ, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό "People".

1. Θέμα γονιδίων. Η Αμάλ Αλαμουντίν γεννήθηκε πριν από 36 χρόνια στη Βυρηττό του Λιβάνου και μετακόμισε στη Βρετανία με τους γονείς της όταν ήταν 2 ετών. Λέγεται ότι πήρε την ομορφιά της από την 55χρονη μητέρα της, Μπάρια (Baria) η οποία λέγεται ότι μοιάζει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και έχει εργαστεί στην Αραβική εφημερίδα "Al Hayat" και έχει εμφανιστεί πολλές φορές ως ειδική αναλύτρια σε τηλεοπτικές εκπομπές για τα θέματα της Μέσης Ανατολής. Η γιαγιά της Αμάλ λέγεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα απόφοιτος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στη Βηρυττό. Όσο για τον μέλλοντα πεθερό του Κλούνεϊ; Λέγεται Ράμζι (Ramzi) και υπήρξε αντιπρόεδρος του εν λόγω πανεπιστημίου. Οι γονείς Αλαμουντίν, που λέγεται ότι είναι πολύ άνετοι οικονομικά, επέστρεψαν στον Λίβανο το 1991.

2. Τα διαπιστευτήριά της είναι άκρως εντυπωσιακά. Σπούδασε Νομικά στα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και της Νέας Υόρκης. Σήμερα είναι μόνιμη κάτοικος Λονδίνου και μιλά με ευχέρεια Γαλλικά, Αραβικά και Αγγλικά. Όσο σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η Αμάλ εργαζόταν ως ειδικευόμενη για τη νυν Ανώτατη Δικαστή Σόνια Σοτομαγιόρ (Sonia Sotomayor), ενώ και μετά την αποφοίτησή της συνέχισε σε αντίστοιχες εργασίες. 

3. Είναι δικηγόρος και ακτιβίστρια. Η Αλλαμουντίν είναι μια επιτυχημένη νομικός που ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εκδόσεις και το ποινικό δίκαιο για τη διάσημη λονδρέζικη νομική φίρμα Doughty Street Chambers. Το 2011 ξεκίνησε να εκπροσωπεί τον Τζούλιαν Ασάνζ (Julian Assange) ιδρυτή του WikiLeaks κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να εκδοθεί στη Σουηδία. Παράλληλα έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις των Ηνωμένων Εθνών ενώ είναι σύμβουλος του πρώην Γενικού Γραμματέα των Η Ε, Κόφι Ανάν (Kofi Annan) στη Συρία.

4. Φωτιά στα σόσιαλ μίντια. Πριν σβήσει τον λογαριασμό της στο Twitter, είχε σχεδόν 1.800 ακολούθους, μεταξύ των οποίων και ο ’στον Κούτσερ και ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

5. Είναι σύμβολο του σεξ. Πέρσι, η Αμάλ ψηφίστηκε από ένα blog του Tumblr που παρακολουθεί "καυτές δικηγορίνες" ως η "πιο καυτή νομικός", ενώ σύμφωνα με το σάιτ, κέρδισε τη διάκριση καθώς εκτός από την ομορφιά της που κόβει την ανάσα, η Αλαμουντίν είναι και απίστευτα επιτυχημένη.
Η ώρα η καλή λοιπόν και για καλό και για κακό, ας το ρίχνει ένα ξεματιασματάκι κάθε μέρα το κορίτσι γιατί από τη γλωσσοφαγιά όλο και κάτι μπορεί να τη βρει… Γιώργης Κλούνης είναι αυτός, όχι αστεία