H Ιταλία είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία δύο μωρών ηλικίας τεσσάρων και δύο μηνών, αφού όλα δείχνουν ότι ο άνθρωπος που τους στέρησε τη ζωή είναι η ίδια τους η μητέρα!

Ιταλία: Το χρονικό της υπόθεσης - Πως κίνησε υποψίες η μητέρα

Η φρικτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Μπέργκαμο με την μητέρα να συλλαμβάνεται καθώς κατηγορείται ότι προκάλεσε ασφυξία στα δύο μωρά της!

Σύμφωνα με το italy24, η έρευνα για την μητέρα ξεκίνησε μετά το θάνατο του δεύτερου μωρού, ένα χρόνο μετά το θάνατο της αδελφούλας του. Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή το 2021 με την μητέρα τότε να υποστηρίζει ότι πνίγηκε με το γάλα του.

Όταν όμως ένα χρόνο μετά συνέβη ακριβώς το ίδιο με το αγοράκι, κινήθηκαν υποψίες. Αυτές, ενισχύονταν από το γεγονός ότι και στους δύο θανάτους, παρούσα ήταν μόνο η μητέρα των μωρών και ήταν η ίδια που κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει τους θανάτους.

Η 27χρονη έχει ρίζες από την Ινδία και πήγε στην Ιταλία όταν ήταν παιδί και υιοθετήθηκε εκεί, από μια οικογένεια στο Μπεργκαμο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα σκότωσε τα δύο παιδιά γιατί δε μπορούσε να διαχειριστεί το παρατεταμένο κλάμα τους.