Ένα μνημείο του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ στο Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης καταστρέφουν ισραηλινές μπουλντόζες όπως καταγράφει βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο έχει επαληθευτεί από το Al Jazeera.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel που παραθέτει βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα social media και έχει επαληθευτεί από το Al Jazeera μπουλντόζες κατέστρεψαν μνημείο του Παλαιστίνιου ηγέτη, Γιασέρ Αραφάτ στο Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης.


Συνεχείς επιθέσεις στον προσφυγικό καταυλισμό Τουλκαρέμ

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης επιδρομής στον προσφυγικό καταυλισμό Τουλκαρέμ οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 8 Παλαιστίνιους την Τρίτη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το πρακτορείο Wafa ανέφερε ότι «μετά από 15 συνεχείς ώρες επίθεσης από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, άνθρωποι έσπευσαν να επιθεωρήσουν τι είχε συμβεί στον καταυλισμό. Ήταν σοκαρισμένοι από την έκταση της καταστροφής που προκλήθηκε σκόπιμα στους δρόμους, στις γραμμές ύδρευσης, ηλεκτρισμού και αποχέτευσης, σε σπίτια και σε ιδιωτικές και δημόσιες εμπορικές εγκαταστάσεις».

Πηγή: Al Jazeera