Η γάτα που έγινε το επίσημο κατοικίδιο για όλο το Λονδίνο, καθώς είναι… σταρ στα social media, είχε ένα… τροχαίο. Η γάτα έχει χιλιάδες ακολούθους που τη βλέπουν να κάνει βόλτες μέσα σε ένα καλάθι ποδηλάτου στους δρόμους του Λονδίνου. Η κωφή γάτα, με το κατάλευκο τρίχωμα και τα μπλε μάτια, είχε τροχαίο ατύχημα, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Τράβις Νέλσον, κινούνταν με το ποδήλατο κατά μήκος της οδού Clerkenwell στο Φάρινγκτον.

 Διαβάστε επίσης: Χίος: Ύπαρχος έσωσε γάτα στον καταπέλτη του Blue Star Myconos - Δέθηκε με συρματόσχοινο για να την πιάσει

Όλα έγιναν όταν μηχανάκι, που έκανε προσπέραση, χτύπησε το τιμόνι του ποδηλάτου του Τράβις, με αποτέλεσμα η Σίγκριντ να πέσει στον δρόμο.

Το δημοσίευμα του BBC αναφέρει ότι ο Τράβις, ο οποίος συνήθως φοράει κράνος, αλλά δεν φορούσε αυτή τη φορά, δήλωσε ότι υπέστη κοψίματα και μώλωπες στα γόνατα, την πλάτη και τον ώμο του.

 «Είναι μια χαρά. Κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε στον κανονικό της εαυτό», είπε.

 «Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που πέφτω από το ποδήλατό μου και έχω περάσει πολύ χειρότερα. Πάντα έχεις τέτοιου είδους κινδύνους στο μυαλό σου όταν οδηγείς ποδήλατο», πρόσθεσε.

Όπως μετέδωσε το BBC, η Met επιβεβαίωσε τη σύγκρουση αλλά ανέφερε ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν κατήγγειλε το συμβάν.