"Άρωμα" Χριστουγέννων στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου! Στο Παρίσι, η περίφημη Λεωφόρος των Ηλυσίων φωτίστηκε με αμέτρητα λαμπιόνια που σήμαναν την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με τη γαλλική πρωτεύουσα να είναι έτοιμη για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Η Τζιλ Μπάιντεν, υποδέχτηκε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος έδινε την παραδοσιακή χάρη σε δύο γαλοπούλες πριν από τον εορτασμό των Ευχαριστιών.



Το έλατο ύψους σχεδόν έξι μέτρων, μεταφέρθηκε με άμαξα την οποία έσερναν δύο άλογα στολισμένα με καμπάνες και χριστουγεννιάτικα δεντράκια. Ο πρόεδρος Μπάιντεν έδωσε χάρη σε δύο γαλοπούλες που αντί να καταλήξουν στο γιορτινό τραπέζι για την ημέρα των Ευχαριστιών, θα περάσουν τη ζωή τους σε ασφαλές καταφύγιο.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αμερικανός πρόεδρος, δίνοντας χάρη στη Λίμπερτι και την Μπελ, δεν παρέλειψε να αστειευτεί για την ηλικία του. «Αυτή είναι η 76η επέτειος αυτής της εκδήλωσης. Και θέλω να ξέρετε ότι δεν ήμουν εκεί στην πρώτη. Ήμουν πολύ μικρός για να παρευρεθώ».

Την ίδια στιγμή, η Μαράια Κάρεϊ τιμήθηκε με βραβείο από τα Billboard Music Awards για τη μακροχρόνια επιτυχία της.