Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post, η αστυνομία κατηγόρησε μια γυναίκα από την Οκλαχόμα για την αυτοκτονία της μητέρας της, αφού έδωσε ένα όπλο στην 72χρονη γυναίκα που βρισκόταν υπό τη φροντίδα της με άνοια, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι "είναι χάλια να φροντίζεις (κάποιον) 24 ώρες το 24ωρο".

Η Jaydee Watts, 44 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι μετά από έρευνα για την αυτοκτονία-θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας της Lynda Watts στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Lynda Watts έπασχε από άνοια και η κόρη της ήταν ο κύριος φροντιστής της.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν ότι η νεότερη Γουάτς είχε "παράσχει σκόπιμα ένα πυροβόλο όπλο στο θύμα, το οποίο ώθησε το θύμα να αυτοκτονήσει", ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Οκλαχόμα Σίτι σε μια ειδοποίηση που αναρτήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Οκλαχόμα: Σοκάρει η 44χρονη - "Πάρε το χάπι σου ή πνίξου και πέθανε, κάνε με το πιστόλι ό,τι θέλεις"


Η αστυνομία είχε επίσης αποκτήσει βίντεο από κάμερα μέσα από το σπίτι που φέρεται να έδειχνε την Jaydee να βρίζει λεκτικά τη μητέρα της, να την αποκαλεί νήπιο και να την απειλεί λέγοντάς της "πάρε το χάπι σου ή πνίξου και πέθανε", σύμφωνα με το KOCO News.


Η Jaydee Watts έφυγε από την κρεβατοκάμαρα της μητέρας της και επέστρεψε με ένα πιστόλι, επιδεικνύοντας πώς να αφαιρέσει το όπλο από τη θήκη και λέγοντας στην 72χρονη "Κάνε με αυτό ό,τι θέλεις", προτού βγει ξανά από το δωμάτιο και επιστρέψει με ένα τρυπάνι λέγοντας ότι επρόκειτο να κλειδώσει τη μητέρα της μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Στη συνέχεια, η Lynda Watts πυροβόλησε δύο φορές και αυτοκτόνησε.

Οι ντετέκτιβ έφτασαν στο σπίτι και ανακάλυψαν τη Lynda Watts νεκρή μέσα στο σπίτι.

"Είναι χάλια να νταντεύεις 24 ώρες το 24ωρο"


Η Jaydee Watts οδηγήθηκε τελικά στο αρχηγείο της αστυνομίας, όπου είπε στους ερευνητές ότι "είναι χάλια να νταντεύεις 24 ώρες το 24ωρο", σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η Watts παραδόθηκε στην αστυνομία, της επιβλήθηκε εγγύηση ύψους ενός εκατ. δολαρίων και αποφυλακίστηκε εν αναμονή της δίκη της. Η μητέρα της αυτοκτόνησε μία εβδομάδα πριν γιορτάσει τα 73α γενέθλιά της,