Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία, καθώς ένας 41χρονος – γνωστός για ενδοοικογενειακή βία – παραδόθηκε σήμερα, Κυριακή 26/11, στις Αρχές και ομολόγησε ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας 4, 10 και 11 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Αλφορτβίλ, στα προάστια του Παρισιού.

Ο 41χρονος είναι γνωστός στις Αρχές της Γαλλίας για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν πολλές φορές για βιαιοπραγίες σε βάρος της συζύγου του και των παιδιών του.

*Διαβάστε εδώ: Λονδίνο: Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε πορεία κατά του αντισημιτισμού - Έδωσε το "παρών" και ο Μπόρις Τζόνσον

Η εισαγγελία του Κρετέιγ επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, καθώς μετά από έρευνα διαπίστωσε τον θάνατο των «τριών μικρών κοριτσιών, 4, 10 και 11 ετών».

Ο πατέρας πήγε το απόγευμα σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της Διέππης, στη Νορμανδία και δήλωσε ότι σκότωσε τα παιδιά του. Αστυνομικοί πήγαν τότε στο σπίτι του στο Αλφορτβίλ και βρήκαν νεκρά τα τρία κορίτσια.


Άφαντη η μητέρα των παιδιών

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν με μαχαίρι και τα πτώματά τους ήταν καλυμμένα με μια κουβέρτα. Το τρίτο παιδί βρισκόταν σε έναν καναπέ.

Μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα είπε ότι οι δύο γονείς είχαν εναλλασσόμενη επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο 41χρονος υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η μητέρα των παιδιών και η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να την εντοπίσει μέχρι αργά απόψε.

Ο εισαγγελέας του Κρετέιγ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση αύριο το μεσημέρι.