Σε λουτρό αίματος μετατράπηκε Γαμήλια δεξίωση στην Ταϊλάνδη. Ο γαμπρός ένας 29χρονος πρώην παραολυμπιονίκης και στρατιωτικός παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο την 44χρονη σύντροφό του.

Ξαφνικά ο γαμπρός έφυγε από το γαμήλιο γλέντι και επέστρεψε με ένα όπλο σκοτώνοντας την γυναίκα του, την 62χρονη πεθερά του και την 38χρονη αδερφή της νύφης και αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν δύο καλεσμένους που βρίσκονταν δίπλα στα θύματα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Ο ένας από τους δύο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα κίνητρα του μακελειού δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, όμως σύμφωνα με όσα είπαν οι καλεσμένοι που βρίσκονταν στο γλέντι, ο 29χρονος την στιγμή που πυροβολούσε ήταν μεθυσμένος.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι τσακώθηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Άλλοι είπαν, πως ένιωθε μειονεκτικά επειδή ήταν 15 χρόνια μικρότερος από την σύντροφό του. Όμως, όλα αυτά είναι εικασίες σύμφωνα με την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι έχει μαζέψει τα στοιχεία που χρειάζεται και περιμένει να κλείσει την υπόθεση σύντομα.

Ο δράστης είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση πέρυσι στους παρά ασιατικούς αγώνες στην Ινδονησία. και είχε χάσει το δεξί του πόδι στο καθήκον με ομάδα του στρατού.

Ο δράστης είχε αγοράσει το όπλο πέρυσι νόμιμα και είχε άδεια οπλοφορίας.

Δείτε το βίντεο του MEGA: