Μια επαγγελματίας «γοργόνα» έζησε στιγμές αγωνίας, καθώς κινδύνευσε με πνιγμό κατά τη διάρκεια παράστασης σε δεξαμενή σε εμπορικό κέντρο στη Νότια Αφρική.

Η Γκαμπριέλα Γκριν-Τόμπσον Κέι κολυμπούσε υποβρύχια στο νερό, όταν η ουρά της μπλέχτηκε σε ένα από τα ψεύτικα κοράλλια στη δεξαμενή.

Για κάποια δευτερόλεπτα η «γοργόνα» προσπαθούσε έντρομη να βγει στην επιφάνεια του νερού, αλλά δεν τα κατάφερνε. Τελικά, κατάφερε να βγει από το κοστούμι-ουρά και να αναδυθεί στην επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο:

@nokukhanya.the_mermaid Replying to @jax6804 Remember Water Has its Dangers Every Professional Mermaid has to know how to eject out of their tails in case of an emergency. It's unfortunate that it spoilt the magic in the moment, but it proves to be an important teaching opportunity. Safe swimming this festive season everyone 💛🧜🏽‍♀️💛 #mermaid #watersaftey #watersafteyawareness #mermaids ♬ Sunny - TELL YOUR STORY music by Ikson™

Η Γκριν-Τόμπσον Κέι εξήγησε σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok τι συνέβη.

«Κάθε επαγγελματίας γοργόνα πρέπει να γνωρίζει πώς θα μπορεί να βγει από την ουρά της σε έκτακτη ανάγκη», είπε η νεαρή. «Δυστυχώς, η περιπέτειά μου χάλασε τη μαγεία της στιγμής, αλλά αποδείχθηκε και μια πολύ καλή ευκαιρία για εκπαίδευση».

Η Γκριν-Τόμπσον Κέι διαθέτει δίπλωμα επαγγελματία δύτη, το οποίο της έδωσε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάστηκε για να ξεφύγει από την επικίνδυνη κατάσταση.