Με νέα σύντροφο εντοπίστηκε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Κρουζ στο Λονδίνο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ειδικότερα, ο 61χρονος Κρουζ εθεάθη με την 36χρονη Ρωσίδα Ελσίνα Χαϊροβα, κόρη του πρώην υπουργού οικονομικών στο Ταταρστάν της Ρωσίας, η οποία έχει χωρίσει πρόσφατα και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο, από τον γάμο της με Ρώσο ολιγάρχη.

Πως ξεκίνησε το ειδύλλιο του Τομ Κρουζ με την πρώην σύζυγο Ρώσου ολιγάρχη

View this post on Instagram

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Η Χαϊροβα και Τομ Κρουζ σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Daily Mail ‘’ήταν αχώριστοι και ξεκάθαρα είναι ζευγάρι. Φαίνεται να τον έχει συνεπάρει’’.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί το Σάββατο το βράδυ, με την Χαϊροβα να φωτογραφίζεται με την πρώην Μις Ευρώπη, Αλκιένα Αβραμένκο, πριν αρχίσει τον χορό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μαζί με τον Κρουζ.

View this post on Instagram

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

‘’Ο Κρουζ ήταν πολύ φιλικός, αλλά αρνιόταν να βγει φωτογραφίες με ευγενικό τρόπο. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να το ανακοινώσει μάλιστα ο DJ για να μην τον κουράζουν. Πέρασε τη νύχτα χορεύοντας μαζί της, αλλά κάποια στιγμή βρέθηκε περικυκλωμένος από γυναίκες’’ ανέφερε η πηγή.

Η Χαϊροβα είναι πρώην μοντέλο και ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο ολιγάρχη, έμπορο διαμαντιών, Ντμίτρι Τσέτκοφ, με τον οποίο έχουν περιουσία σε Λονδίνο, Ντουμπάικ, αλλά και στη Κύπρο, μεταξύ των οποίων συλλογή κοσμημάτων που αξίζει εκατομμύρια.

Χώρισαν με επεισοδιακό τρόπο, καθώς η Χαϊροβα τον κατηγόρησε ότι έκρυβε πολύτιμα αντικείμενά της και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

View this post on Instagram

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)