Μια μητέρα κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον τετράχρονο γιο της στο ανατολικό Λονδίνο.

Η 41χρονη Κέζια Μαχάρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον τεσσάρων ετών γιο της Κόμπι στο σπίτι τους στο Χάκνεϊ. Το αγόρι βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σπίτι τους στο Χάκνεϊ, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Μια γειτόνισσα, μητέρα τριών παιδιών, που έμενε δίπλα στο ακίνητο όπου βρέθηκε το αγόρι είπε ότι τον ήξερε όλη του τη ζωή.

«Ήταν ένα ευγενικό, χαρούμενο παιδί που οδηγούσε πάντα ένα πατίνι ή το ποδήλατό του στο δρόμο και έπαιζε με τους γονείς του», είπε στον Independent.

Ήταν παιδί γεμάτο ενέργεια, φιλικό και ευγενικό. Ήταν πάντα πολύ παιχνιδιάρης με τον 4χρονο γιο μου. Ακούσαμε ουρλιαχτά όταν η αστυνομία έσπασε την πόρτα».

Η 36χρονη γειτόνισσα πρόσθεσε: «Ακόμη και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν. Δεν μπορώ να πω στον γιο μου τι συνέβη, είναι πολύ μικρός. Θα του πω ότι έφυγαν».

Οι πλησιέστεροι συγγενείς του αγοριού έχουν ενημερωθεί και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς.

Η δήμαρχος του Χάκνεϊ, Κάρολαϊν Γούντλεϊ, δήλωσε: «Ήμουν εντελώς συντετριμμένη όταν άκουσα σήμερα το πρωί τον τραγικό θάνατο ενός τετράχρονου παιδιού στο Χάκνεϊ. Οι σκέψεις μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια, μαζί με όλους στο συμβούλιο, είναι στην οικογένεια του παιδιού.

«Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία και το σχολείο του παιδιού για να υποστηρίξουμε την οικογένεια του παιδιού, τους φίλους και την ευρύτερη κοινότητα».