Ένα πρωτοφανές περιστατικό αδελφοκτονίας που θύμισε αυτό της Νέας Σμύρνης, σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ειδικότερα, ένας 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του, όταν τσακώθηκε με τον 15χρονο αδελφό του για τα δώρα. Ο τελευταίος μάλιστα, μόλις είδε αιμόφυρτη την αδελφή του, έβγαλε και αυτός όπλο και πυροβόλησε τον 14χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η τραγωδία σημειώθηκε στη Φλόριντα, στο σπίτι της γιαγιάς των τριών αδελφών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 23χρονη κοπέλα πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 14χρονο αδελφό της ο οποίος τράβηξε όπλο, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερο αδελφό του. Στη συνέχεια, ο 15χρονος πυροβόλησε και αυτός τον 14χρονο, τραυματίζοντάς τον.

Τα δύο τραυματισμένα αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως η 23χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών υπέκυψε στα τραύματά της.

Αδελφοκτονία στη Φλόριντα των ΗΠΑ: Ο 14χρονος σκότωσε την αδελφή του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ύστερα από καβγά για... τα χριστουγεννιάτικα δώρα, που είχε νωρίτερα με τον 15χρονο αδελφό του

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα των Χριστουγέννων, όταν τα δύο ανήλικα αδέλφια πήγαν για ψώμια με τη μητέρα τους και τα δύο παιδιά της αδελφής τους, δύο αγοράκια 11 μηνών και 6 ετών.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι της γιαγιάς τους, άρχισαν να τσακώνονται, με τον 15χρονο να κατηγορεί τον 14χρονο αδελφό του ότι πήρε περισσότερα δώρα.

Τότε ο 14χρονος έβγαλε ένα μιαυτόματο όπλο και άρχισε να απειλεί τον αδελφό του, βάζοντας το πιστόλι στο κεφάλι του. Ο θείος του παρενέβη και τον απομάκρυνε έξω από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στον 18χρονο - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία

Έξω, ο ανήλικος βρέθηκε αντιμέτωπος με την αδερφή τους, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τον 11 μηνών γιο της. Σύμφωνα με τους γείτονες, προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του ότι δεν πρέπει να κάνει φασαρία ανήμερα των Χριστουγέννων. Όμως η κατάσταση ξέφυγε. Ο 14χρονος άρχισε να τσακώνεται έντονα με την αδελφή του, μέχρι που την πυροβόλησε στο στήθος.

Ο 15χρονος αδελφός τους άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε τρέχοντας έξω. Μόλις είδε αιμόφυρτη την αδελφή του, τράβηξε το δικό του όπλο και τον πυροβόλησε.

Ο 14χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφόνιας της αδελφής του, ενώ ο 15χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.