O ζωολογικός κήπος του Βερολίνου, επιφύλαξε μία έκπληξη στους ελέφαντες, τους βίσονες και τους ταράνδους που φιλοξενεί, δείχνοντας παράλληλα τη χρησιμότητα των χριστουγεννιάτικων δέντρων που έμειναν απούλητα κατά τη διάρκεια των γιορτών.


Βερολίνο: Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές


Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου έδωσαν στα ζώα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έμειναν απούλητα την Πέμπτη και μάλιστα δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει τη χαρά των ζώων μόλις ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Τα ζώα έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενα από αυτή την έκπληξη και έτσι οι ελέφαντες έπαιξαν με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και εν συνεχεία είτε τα έφαγαν είτε τα πέταξαν γύρω από τον περίβολό τους.

Οι βίσονες του ζωολογικού κήπου έπαιξαν επίσης με τα κλαδιά των δέντρων πριν αρχίσουν να τα μασουλάνε, όπως και οι τάρανδοι που έπαιξαν με τα κέρατά τους με τα δικά τους δέντρα.

Ο ζωολογικός κήπος παίρνει μόνο φρέσκα χριστουγεννιάτικα δέντρα από επιλεγμένους πωλητές. Δεν δέχεται δέντρα από το κοινό που θα μπορούσαν να περιέχουν χημικές ουσίες ή περισσεύματα διακοσμήσεων, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνα για τα ζώα.