Διάσημο μοντέλο του OnlyFans, η 36χρονη Ντάρια Οσταπένκο, συνελήφθη και κρατείται στην Πολωνία, καθώς φέρεται να κατασκόπευε για τη μυστική υπηρεσία KGB του προέδρου της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Η 36χρονη Ντάρια Οσταπένκο, κτηνίατρος στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο των OnlyFans, κρατείται από τις Αρχές της Πολωνίας, καθώς είναι ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Λουκασένκο για έως και επτά χρόνια.

Κατηγορείται ότι υποδύθηκε την ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης, μαχόμενη υπέρ της δημοκρατίας που επιδιώκει να ανατρέψει τον Λουκασένκο, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για ακτιβιστές που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό – συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας.

Ο πρόεδρος της Λυεκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είναι ο στενότερος σύμμαχος του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και η οικονομία και η άμυνα του εξαρτώνται πλήρως από το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, μέρος των αρμοδιοτήτων της 36χρονης Οσταπένκο ήταν να εργαστεί ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία. Νωρίτερα είχε επίσης δουλέψει ως πορνόσταρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.


Την «έκαψε» το κινητό της

Ως υποτιθέμενη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης στην Πολωνία «μίλησε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, συγκεκριμένα με τη βία», ανέφερε το αντιπολιτευόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο Zerkalo. Πρότεινε να συλλέξει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να κάνει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ωστόσο, μια μέρα φαίνεται να μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία και αναφέρθηκε φοβισμένη στην KGB του Λουκασένκο, η οποία βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του. «Οι πληροφορίες για αυτήν μεταφέρθηκαν στην πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συνελήφθη την ίδια μέρα», ανέφερε το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πηγές λένε ότι στο κινητό της βρέθηκαν στοιχεία για τους δεσμούς της με την KGB.

Με πληροφορίες από Daily Mail