Ένας... απρόσκλητος επισκέπτης εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων στο Newsmax τη Δευτέρα το βράδυ. Μυστηριώδης άντρας έκανε εμφάνιση-αστραπή ημίγυμνος πίσω από τον πολιτικό σχολιαστή Ντικ Μόρις, την ώρα που ήταν στον «αέρα» σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Οι τηλεθεατές του Newsmax παρακολούθησαν λίγο μπερδεμένοι τη Δευτέρα το βράδυ την είσοδο στο πλάνο ενός μυστηριώδους μισοντυμένου άντρα πίσω από τον πολιτικό σχολιαστή Ντικ Μόρις εν μέσω μιας συνέντευξης για τη νίκη του Τραμπ στις προκριματικές εκλογές της Άιοβα.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η παρουσιάστρια του CNN που διαγνώστηκε με καρκίνο τρίτου σταδίου: ''Είναι δύσκολο να το πεις δυνατά'' (Βίντεο)


ΗΠΑ: Η αμήχανη στιγμή όταν ημίγυμνος άντρας εμφανίζεται σε live σύνδεση με πολιτικό αναλυτή

Καθώς ο Μόρις μιλούσε στην κάμερα, ο άνδρας άνοιξε μια πόρτα πίσω του, βγαίνοντας από έναν χώρο που έμοιαζε με μεγάλη ντουλάπα ή γκαράζ.

Ο άντρας περπάτησε πίσω, από την κάμερα ντυμένος μόνο με ένα στενό λευκό μπλουζάκι και μαύρα εσώρουχα.

Κανένας από τους παρευρισκομένους δεν αντέδρασε στη θέα του άντρα, που έφυγε τόσο γρήγορα, αφήνοντας τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται στα social media αν είχαν φανταστεί το όλο θέμα.

Η «Daily Mail» επικοινώνησε με τον Μόρις, για να ρωτήσει ποιος ήταν ο άντρας και τι έκανε εκεί, αλλά δεν έχει δώσει ακόμη εξηγήσεις.

Λίγο πριν μπει ο άντρας, ο Μόρις ανέλυε τις σκέψεις του για το τι θα σήμαινε για τον Τραμπ μια νίκη στην Άιοβα, λέγοντας: «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Τραμπ θα σημειώσει μια τεράστια νίκη. Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν, γιατί, όπως σωστά είπατε...»

Στη συνέχεια, χωρίς καν να ρίξει μια ματιά γύρω του τη στιγμή που ο άντρας περνούσε από πίσω του, ολοκλήρωσε: «...Βασικά υποστηρίζουν τη Νίκι Χάλεϊ».

Αμέσως μετά το πλάνο της κάμερας εστίασε στους τρεις άντδρες στο Newsmax.

Δείτε το βίντεο